Angulus vinterstøvle brun

899,00 kr.

0.0/5

Flot vinterstøvle fra Angulus til de små. Vinterstøvlen er lavet i det fineste brune læder, forede med luksuriøst, varmt uldfor for maksimal varme og komfort. Denne fantastiske støvle har praktiske, justerbare velcroremme, der sikrer en perfekt og sikker pasform hver gang. Den bløde og fleksible gummisål med et smart track mønster giver et sikkert greb og ekstra stabilitet, så dit barn kan bevæge sig frit og sikkert i ethvert terræn.

For ekstra komfort og støtte er støvlen udstyret med en fast hælkappe og en polstret krave, der omslutter anklen behageligt. Fremstillet af naturligt og åndbart skind, er denne støvle ikke kun komfortabel, men også miljøvenlig med sin PFAS-fri TEX-membran, der effektivt holder fødderne tørre og beskyttede mod fugt og kulde.

Denne skønne støvle er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre, at dit barns fødder forbliver varme, tørre og behagelige under alle vinterens eventyr.

Pasform: Normaljeffogjoy-normal- bredde-fod

Indvendig mål:

19 – 12,0
20 – 12,7
21 – 13,3
22 – 14,0
23 – 14,7
24 – 15,3
25 – 16,0

Vi anbefaler 1-1,5 cm voksetillæg i en børnesko.

Vi anbefaler at imprægnere dit børne fodtøj inden brug og løbende gennem sæson.
Er det en skind sko kan den have glæde af lidt læderfedt ind imellem hvis den virker tør.

Er dit fodtøj med Tex membran er det en god ide at bruge en uld strømpe eller en syntetisk strømpe, da de transporterer varme væk fra fødderne og holder dem tørre.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • jeffogjoy-2go-leather-lotion
    2Go leather lotion
    79,00 kr.
  • jeffogjoy-2go-24seven-protectorjeffogjoy-2go-24seven-protector
    2Go imprægnering 24 Seven Proctector
    89,00 kr.